Onze zwemlessen


Onze gediplomeerde instructeurs hebben tijdens de zwemlessen maar één doel: Uw kind, goed, veilig en op een leuke manier leren zwemmen. 

Met de drie officiële zwemdiploma’s van de  Nationale Raad Zwemveiligheid  bereiden we uw kinderen en u graag voor op een leven lang veilig zwemplezier.

Zwemles in groepen
Uit ervaring weten we dat het aanleren van nieuwe handelingen beter gaat als uw kind zich op zijn/haar gemak voelt en dit samen met leeftijdsgenootjes kan doen. Daarom hanteren we de volgende indeling voor onze zwemlessen:
  • Zwemlessen kinderen: Voor kinderen vanaf 4 jaar;
  • Zwemlessen jongeren: speciaal voor deelnemers van 8 t/m 16 jaar.
 
Hoe lang duurt een zwemles? 
Bij Het Marnix volgt u één keer per week zwemles, deze lessen duren 45 minuten per keer. 

Wanneer gaat de les niet door?
De zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma gaan het hele jaar door, met uitzondering van de zomer- en kerstvakantie en op officiële feestdagen ( Paasdagen, Hemelvaartsdag, Koningsdag, en Pinksteren). Op deze momenten geldt een aangepast rooster en vervallen alle zwemlessen. Uiteraard wordt de les die niet doorgaat, niet in rekening gebracht.
 
Drijfpakje
Onze gediplomeerde instructeurs hebben tijdens de zwemlessen maar één doel: Uw kind, goed, veilig en op een leuke manier leren zwemmen. Voor een optimale veiligheid maken wij  gebruik van  drijfpakjes.Dit zorgt voor de beste ontwikkeling van het watergevoel. Hierin voelen kinderen zich ook daadwerkelijk veiliger én hebben ze de volledige bewegingsvrijheid om alle ervaringen die ze opdoen zo natuurlijk mogelijk te laten zijn.

Het Marnix is in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma's
 
Gedragscode Zwembadbranche 
Door de Nationale Raad Zwemveiligheid  is een gedragsprotocol zwembranche opgesteld. Het Marnix onderschrijft dit protocol en heeft zich geconformeerd aan de gedragsregels.
Met nadruk willen wij de beschikbaarheid van een landelijk telefonisch meldpunt onder uw aandacht brengen.
Het gedragsprotocol en het nummer van het landelijk telefonisch meldpunt vindt u op de website van de Nationale Raad Zwemveiligheid.
 
We bieden u kwalitatief zeer goede lessen. Dit doen we op een betrouwbare, passievolle manier én we verrassen u graag met onze extra service. Zo kunt u de vordering van de zwemlessen zelf online volgen. Kortom: bij Het Marnix krijgt u waar voor uw geld!

Meer informatie?
Bekijk hier de actuele tarieven van deze activiteit, of kijk in onze app. 


Tot snel in Het Marnix
Cookie instellingen