Afmelden zwemlessen en inhaal mogelijkheden

 

Het is mogelijk om een zwemles (reguliere zwemles A, B en C) in te halen. Het kan natuurlijk voorkomen dat het een keer niet uitkomt om de zwemlessen te volgen en daarom is het mogelijk om de zwemles af te zeggen zonder dat hiermee ook de zwemles verloren gaat. 
 
Hoe moet ik een inhaal les plannen of mijn kind afmelden voor de zwemles?
Elk kind dat bij ons op zwemles krijgt heeft een eigen site (leerlingvolgsysteem). Mocht u nog niet weten hoe dit werkt dan kunt u bij de receptie een uitleg brief vragen. Op deze site kunt u uw kind afmelden voor de zwemles. U krijgt dan één inhaaltegoed die u weer kunt invullen voor een inhaal les. Bij het inplannen van een inhaal les krijgt u op dat moment alle beschikbare inhaal lestijden te zien op het niveau van uw kind. Staat er geen geschikte lestijd tussen of zijn op dat moment geen inhaallessen meer beschikbaar, dan kunt u het later proberen want deze lijst is afhankelijk van het aantal afmelders. Het terug vinden van de geplande inhaalles is mogelijk bij 'mijn profiel'  'Historiek en Overzichten'.

Klik hier voor de werkwijze 'Online Module'

 
De spelregels in het kort:
we hebben de volgende spelregels v.w.b. het inhalen voor zwemlessen;
  • Een zwemles moet minimaal één week van te voren worden afgemeld, dat wil zeggen precies een week voor de begin tijd van de zwemles of eerder. Op deze manier hebben andere ouders voldoende tijd om deze les in te plannen. Het is dus ook niet mogelijk om korter dan één week van te voren af te zeggen bijv, bij ziekte en of overmacht. De leskaart moet op het moment van inhalen geldig zijn.
  • Om een zwemles in te halen zal eerst een zwemles afgezegd moeten worden om een ‘credit’ op te bouwen. U kunt de les afzeggen via de website, hier kunt u inloggen bij ‘Mijn Marnix’. De credit kan daarna worden ingezet om een zwemles in te halen. Na het inplannen van de inhaal zwemles kunt u gelijk weer een zwemles afzeggen om een credit te krijgen. Het maximaal aantal credits is één, maar er is geen limiet aan het aantal afzeggingen.
  • Een opgebouwde credit vertegenwoordigt alleen maar een waarde als inhaal zwemles en kan niet tegen iets anders aan de kassa worden ingeruild.
  • Inhalen is alleen mogelijk voor de kinderzwemlessen A,B,C diploma.
Log hier in om uw kind af te melden en/of om een inhaalles te plannen
 
 
Tot snel in Het Marnix
Cookie instellingen