Afmelden zwemlessen en inhaal mogelijkheden

Het kan natuurlijk voorkomen dat het een keer niet uitkomt om de zwemlessen (reguliere zwemles A, B en C)  te volgen. Daarom is het mogelijk om de zwemles af te zeggen zonder dat hiermee ook de zwemles verloren gaat. Deze les kan dan op een ander moment ingehaald worden.

Log hier in om je kind af te melden en/of om een inhaalles te plannen

Verleng het zwemlesabonnement op tijd!
Voor de zwemlessen in Het Marnix koop je een persoonlijke maandkaart. Deze kaart dien je elke maand te verlengen via Mijn Marnix of aan de ticketautomaat in de hal van Het Marnix. De maandkaart loopt altijd door, m.u.v. de kerst- en zomervakantie en bij langdurige ziekte. Ook als je kind om persoonlijke redenen (bijvoorbeeld vakantie of een andere afspraak) niet naar de les komt, loopt de maandkaart door. 
 
Hoe moet ik een inhaal les plannen of mijn kind afmelden voor de zwemles?
Elk kind dat bij ons zwemles heeft, heeft een account op Mijn Marnix. Hier kan je je kind afmelden voor de zwemles. Doe dit minimaal één volle week van tevoren (op de minuut!). 
Je krijgt dan één inhaaltegoed die je weer in kunt zetten voor een inhaalles. Bij het inplannen van een inhaalles krijg je op dat moment alle beschikbare inhaal lestijden te zien op het niveau van je kind. Staat er geen geschikte lestijd tussen of zijn op dat moment geen inhaallessen meer beschikbaar, probeer het dan vooral op een ander moment opnieuw. Deze lijst is namelijk afhankelijk van het aantal afmeldingen. Het terug vinden van de geplande inhaalles is mogelijk in Mijn Marnix onder 'mijn profiel' en 'Historiek en Overzichten'.

Mijn Marnix? Dat ken ik niet?
Wil je weten hoe het gaat met de zwemlesvorderingen van je kind? Of hoe lang het abonnement nog geldig is? Of wil je je voor een les afmelden? Dat kan via Mijn Marnix. Klik hier voor de werkwijze 'Online Module'
 
De spelregels in het kort:
We hebben de volgende spelregels v.w.b. het inhalen voor zwemlessen;

  • Een zwemles moet minimaal één week van te voren worden afgemeld via Mijn Marnix. Dat wil zeggen precies een week voor de begin tijd van de zwemles of eerder. Op deze manier hebben andere ouders voldoende tijd om deze plek te gebruiken als inhaalles. Het is dus ook niet mogelijk om korter dan één week van te voren af te zeggen bij bijvoorbeeld ziekte. De leskaart moet op het moment van inhalen geldig zijn. Dat betekent ook dat er geen betaalachterstand mag zijn.
    • Een voorbeeld: Mats heeft zwemles op dinsdag om 15:00. Als hij een keer niet kan, moet hij de dinsdag ervoor om uiterlijk 14:59de zwemles afzeggen.
  • Om een zwemles in te halen zal eerst een zwemles afgezegd moeten worden om een ‘credit’ op te bouwen. Je kunt de les afzeggen via de website of de app, hier kunt u inloggen bij ‘Mijn Marnix’. De credit kan daarna worden ingezet om een zwemles in te halen. Na het inplannen van de inhaal zwemles kunt je gelijk weer een zwemles afzeggen om een credit te krijgen. Het maximaal aantal credits is één, maar er is geen limiet aan het aantal afzeggingen.
  • Een opgebouwde credit vertegenwoordigt alleen maar een waarde als inhaal zwemles en kan niet tegen iets anders aan de kassa worden ingeruild.
  • Inhalen is alleen mogelijk voor de kinderzwemlessen A,B,C diploma.
  • Het afmelden via de receptiemail vinden wij heel fijn, maar wij kunnen hier niet handmatig een credit voor toevoegen. Afmelden en een credit ontvangen kan alleen via Mijn Marnix.

Log hier in om je kind af te melden en/of om een inhaalles te plannen
 
Checken of het gelukt is? 
Helaas kunnen we geen mail sturen waarin we bevestigen dat het afmelden gelukt is. Maar dat kan je zelf wel zien in Mijn Marnix. Ga hiervoor in Mijn Profiel (het poppetje rechtsboven) naar Historiek en Overzichten. Selecteer hier Mijn lesgroepafmeldingen/inhaallessen. 
Let op: op mobiel moet je hiervoor je telefoon kantelen!

Tot snel in Het Marnix!

Cookie instellingen