Baby- peuterzwemlessen

Beleef samen het wateravontuur!

 

Samen zwemmen met uw jonge kind is een hele beleving. Speciaal voor jullie bieden we lessen Baby- peuterzwemmen aan in Het Marnix. Hierbij leren jullie op ontspannen en speelse wijze met het water om te gaan, wordt jullie vertrouwensband sterker en kunnen jullie heerlijk genieten. Jullie doen samen leuke oefeningen. Uiteraard zingen we ook liedjes met de kinderen en spatteren we lekker in het water. Veiligheid vinden we belangrijk in Het Marnix. Daarom besteden we ook tijdens deze lessen veel aandacht aan het zogenaamde overlevingszwemmen.

Uw kind en u zijn belangrijk voor ons!

Bij het Baby- peuterzwemmen staat niet de lesmethode of de lesgever centraal maar juist uw kind en u als deelnemers. Tijdens de lessen geven we jullie graag individuele aandacht, aanwijzingen en tips om uw kind gerust te stellen in het water om samen nog meer te genieten.


Welke lessen Baby- peuterzwemmen bieden we?

De groepsindeling van het Baby- peuterzwemmen gaat volgens een leeftijdenschema. We vinden het belangrijk dat de oefeningen zo goed mogelijk aansluiten bij de ontwikkelfase van uw kind. Tijdens de lessen kijken we wekelijks of uw kind op zijn of haar plek zit in de huidige lesgroep.
De lessen zijn op:
  • dinsdag ochtend
  • woensdag middag
  • donderddag ochtend
  • vrijdag ochtend of middag
* de les duurt 30 minuten.

We hebben de volgende lesgroepen voor het Baby- peuterzwemmen:
  • Niveau 1: voor ouders met kinderen van circa 5 maanden tot 12 maanden;
  • ‚ÄčNiveau 2: voor ouders met kinderen van circa 12 tot 18 maanden; 
  • Niveau 3: voor ouders met kinderen van circa 18 tot 24 maanden; 
  • Niveau 4: voor ouders met kinderen van circa 24 tot 30 maanden; 
  • Niveau 5: voor ouders met kinderen van circa 30 tot 36 maanden; 
  • Niveau 6: voor ouders met kinderen van circa 36 tot 48 maanden. 

Wij reserveren graag een plek voor u in de les!

Onze lessen Baby- peuterzwemmen zijn zeer gewild onder ouders met jonge kinderen. Om u niet vlak voor de les te moeten teleurstellen, vragen wij u uw kind in te schrijven. Dit kunt u regelen via het inschrijfformulier onder dit bericht. Let op ! inschrijven kan pas vanaf 5 maanden. Wanneer er een plekje voor u en uw kindje vrijkomt nemen wij contact met u op. U koopt dan een 3-maandenkaart voor de les naar uw keuze, waarop wij een plekje voor jullie in deze les reserveren. 


Songs Baby Toddler swimming lessons

Well-known Dutch songs are often used during the lessons. Because not all our visitors are familiar with these songs, you can find the lyrics and music of most of the songs here.

Tijdens de lessen worden vaak bekende Nederlandse liedjes gebruikt. Omdat niet al onze bezoekers bekend zijn met deze liedjes kunt u hier de teksten en de muziek van de meeste liedjes vinden.

Click hereWij wensen u veel plezier!

Aanmelden Baby- peuterlessen

Cookie instellingen