Wie zijn wij

 

 

Welkom bij Het Marnix, onderdeel van St. Sportbedrijf Amsterdam Centrum. 


Stichting Sportbedrijf Amsterdam-Centrum (SpACe) is de overkoepelende stichting van een aantal vestigingen en een samenwerkingsverband. De stichting beheert en exploiteert de sportvoorzieningen in het Centrum van Amsterdam. 
* Het Marnix
* Sporthal Oostenburg
* Sportpark Parkschouwburg

Stichting Sportbedrijf Amsterdam Centrum (SpACe) is een non-profit organisatie zonder winstoogmerk.
 

Het Marnix

Is een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Een plek waar jong en oud kunnen sporten en ontspannen. Twee zwembaden, een grote sportzaal die ook voor particuliere verhuur beschikbaar is.

Onze missie
“SpACe exploiteert maatschappelijke sportvoorzieningen in eigendom van de gemeente Amsterdam, en levert daarmee haar bijdrage aan de gezondheid van Amsterdammers, en is deskundig in het aanbieden van activiteiten in haar zwembaden. Onze medewerkers zijn de succesbepalende factor van onze dienstverlening”
 
Onze visie
“We gaan zo bewust mogelijk om met maatschappelijk middelen, waarmee we zo veel mogelijk veiligheid, beleving en gemak willen bieden aan onze medewerkers en bezoekers. We streven naar een optimum tussen maatschappelijk en financieel resultaat. We zijn een betrouwbare, transparante en op samenwerking gerichte partner naar al onze belanghebbenden.”

Wat vinden wij hierbij belangrijk?
Onze kernwaarden: Gastvrijheid; Servicegericht; Prijsbewust met concurrerende tarieven; Onderscheidend, ‘Net even anders’; Professioneel; Betrouwbaar.

Het succes van Sportbedrijf Amsterdam Centrum: Sportcentrum Het Marnix is een duidelijk zichtbaar voorbeeld van de succesformule van Sportbedrijf Amsterdam Centrum: In Het Marnix wordt, naast het reguliere aanbod,badwater geboden aan zeer veelzijdige doelgroepen uit het sportbeleid van de gemeente Amsterdam:
  • Jeugd- en jongeren (4 tot 18 jaar);
  • 65-plussers; Mensen met een kleine beurs en sociaaleconomisch zwakkeren;
  • Mensen met een beperking of chronische ziekte.

De locaties van Sportbedrijf Amsterdam Centrum Sportbedrijf Amsterdam Centrum beheert en exploiteert momenteel drie gemeentelijke sportvoorzieningen in Amsterdam, Stadsdeel Centrum, te weten: Sportcentrum Het Marnix; Sporthal Oostenburg; Sportpark Parkschouwburg.

De mensen achter Sportbedrijf Amsterdam Centrum: Eén van de belangrijkste krachten van Sportbedrijf Amsterdam Centrum zijn haar vakbekwame, enthousiaste en betrokken medewerkers.

Wil jij ook werken bij deze bruisende organisatie? Kijk dan bij werken bij.

De Directie van Sportbedrijf Amsterdam Centrum is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de organisatie. Zij wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht. Wilt u met ons in gesprek over de uitvoering van het Sportbeleid van de gemeente Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op.

Veel sport- en recreatieplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Eric Kuiper
Directeur
Cookie instellingen