Wie zijn wij

Welkom bij Het Marnix, onderdeel van St. Sportbedrijf Amsterdam Centrum. 


Stichting Sportbedrijf Amsterdam-Centrum (SpACe) is de overkoepelende stichting van een aantal vestigingen en een samenwerkingsverband. De stichting beheert en exploiteert de sportvoorzieningen in het Centrum van Amsterdam. 
* Het Marnix
* Sporthal Oostenburg
* Sportpark Parkschouwburg

Stichting Sportbedrijf Amsterdam Centrum (SpACe) is een non-profit organisatie zonder winstoogmerk.

Het Marnix
Is een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Een plek waar jong en oud kunnen sporten en ontspannen. Twee zwembaden, een grote sportzaal die ook voor particuliere verhuur beschikbaar is.

Onze missie
Sportbedrijf Amsterdam Centrum wil een bijdrage leveren aan de verbetering van de gezondheid van Amsterdammers door het aanbieden van kostenefficiënte, innovatieve en klantgerichte sportaccommodaties die eigendom zijn van de gemeente Amsterdam, Stadsdeel Centrum. Wat willen wij bereiken?

Onze visie
We geven toonaangevend uitvoering aan kwalitatieve zwemproducten en klantgerichte dienstverlening. We willen herkend en erkend worden als samenwerkingsgerichte en ondernemende partner en streven naar een gezonde balans tussen eigen resultaat en subsidies.

Wat vinden wij hierbij belangrijk?
Onze kernwaarden: Gastvrijheid; Servicegericht; Prijsbewust met concurrerende tarieven; Onderscheidend, ‘Net even anders’; Professioneel; Betrouwbaar.

Het succes van Sportbedrijf Amsterdam Centrum: Sportcentrum Het Marnix is een duidelijk zichtbaar voorbeeld van de succesformule van Sportbedrijf Amsterdam Centrum: In Het Marnix wordt, naast het reguliere aanbod,badwater geboden aan zeer veelzijdige doelgroepen uit het sportbeleid van de gemeente Amsterdam:
  • Jeugd- en jongeren (4 tot 18 jaar);
  • 65-plussers; Mensen met een kleine beurs en sociaaleconomisch zwakkeren;
  • Mensen met een beperking of chronische ziekte.

De locaties van Sportbedrijf Amsterdam Centrum Sportbedrijf Amsterdam Centrum beheert en exploiteert momenteel drie gemeentelijke sportvoorzieningen in Amsterdam, Stadsdeel Centrum, te weten: Sportcentrum Het Marnix; Sporthal Oostenburg; Sportpark Parkschouwburg.

De mensen achter Sportbedrijf Amsterdam Centrum: Eén van de belangrijkste krachten van Sportbedrijf Amsterdam Centrum zijn haar vakbekwame, enthousiaste en betrokken medewerkers.

Wil jij ook werken bij deze bruisende organisatie? Kijk dan bij werken bij.

De Directie van Sportbedrijf Amsterdam Centrum is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de organisatie. Zij wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht. Wilt u met ons in gesprek over de uitvoering van het Sportbeleid van de gemeente Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op.


De mensen achter Sportbedrijf Amsterdam Centrum
 

Eén van de belangrijkste krachten van Sportbedrijf Amsterdam Centrum zijn haar vakbekwame, enthousiaste en betrokken medewerkers. Wil jij ook werken bij deze bruisende organisatie? Kijk dan bij werken bij.

De Directie van Sportbedrijf Amsterdam Centrum is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de organisatie. Zij wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht. 

Wilt u met ons in gesprek over de uitvoering van het Sportbeleid van de gemeente Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Veel sport- en recreatieplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,

Eric Kuiper
Directeur

Cookie instellingen