Schoonmaker met doorgroeimogelijkheden

Schoonmaker met doorgroeimogelijkheden
 
Als schoonmaker, stroop je graag je mouwen op en zorg je ervoor dat alles in het op rolletjes verloopt.
Je ademt gastvrijheid en ziet alles wat er in 'jouw' pand gebeurt.
 
Werken bij Het Marnix is nooit saai!
Wij zij een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Twee zwembaden, een grote sportzaal en nog een grote sporthal en sportvelden in Oost. We krijgen meer dan 1000 bezoekers per dag dus je kunt je voorstellen.. Bij ons is het nooit saai!
Het team waarin je komt te werken is een allround team. In de wandelgangen wordt het ook wel Team Solutions genoemd.  Behalve schoonmaak en onderhoud vallen zij ook in de bij receptie of houden ze toezicht in het zwembad. Het gaat om een team onmisbare collega’s
 
Wat worden je taken als je hier komt werken?
  • Schoonmaken
  • Kleine onderhoudswerkzaamheden
  • Service werkzaamheden
  • Openen en sluiten van het pand (dus soms vroeg je bed uit want dan moet je hier al 6.30 uur zijn en soms lekker uitslapen want dan heb je avonddienst tot 22.30 uur)
 
Hoe kun je doorgroeien?
Hoe meer je kunt, hoe verder je kunt doorgroeien bij ons
  • Je kunt worden ingewerkt bij de receptie
  • Je kunt in onze andere vestigingen worden ingewerkt
  • Je kunt de opleiding tot lifequard volgen en toezichthouder worden in het zwembad (Wij betalen natuurlijk je opleiding)
  • Je kunt ook doorleren voor badmeester of badjuf als je dat zou willen.
Maar dat hoeft allemaal niet als dat niet bij je past.
 
Heb jij zin om hier ook bij te horen?
Dan hoef je bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven te sturen hoor. Wij maken liever gewoon kennis met je zodat je zelf kunt vertellen waarom jij denkt dat je in ons leuke team past.
Wat belangrijk is om te weten Je kunt  zowel doordeweeks, in het weekend, overdag als ’s avonds ingeroosterd worden. Uiteraard ontvang je van te voren een werkrooster die in overleg met jou wordt gemaakt
Je salaris hangt af van je ervaring en eventuele extra’s die je ons kunt bieden maar ligt tussen de € 2300 en € 3000 bruto per maand op basis van 38 uur (tussen de €14.00 en €18,00 per uur).

Wat heb je minimaal nodig om hier te komen werken?
Het is belangrijk dat je kunt zwemmen omdat je ook langs het zwembad werkt.
Als je een EHBO en/of lifeguards diploma dan heb je bij ons wel echt een streepje voor maar het is ook mogelijk om bij ons die diploma’s te halen. Zelfs als je zou willen doorgroeien naar de functie van zweminstructeur kun je bij ons een werkend leren functie krijgen.

Het Marnix is prima bereikbaar met het OV of de fiets (eigen stalling). (Parkeren in de buurt van het Marnix is niet gratis).

Als je zin hebt in deze leuke veelzijdige baan stuur dan een mail naar vacature@hetmarnix.nl t.a.v. Janieta of stuur gewoon een appje 06-28466625.
 
Tot snel in Het Marnixbad!
 
Cookie instellingen