Zwembaden

Zwemmen in Het Marnix is een bijzondere ervaring. Bij binnenkomst valt direct de moderne, luxe uitstraling van de zwembaden op. Grote, grijze tegels gecombineerd met moderne technieken maken Het Marnix anders dan een gemiddeld Nederlands zwembad. Extra bijzonder is zwemmen in het wedstrijdbad. Wie tijdens het zwemmen naar buiten kijkt waant zich in open water tussen de boten en eendjes van de Singelgracht. Een bijzondere beleving!


Twee zwembaden

Het Marnix beschikt over twee zwembaden: het wedstrijdbad (25 x 12,5 meter) en het extra verwarmde instructiebad (20 x 10 meter). Beide zwembaden beschikken over een (gedeeltelijk) beweegbare bodem en massagestralen. Het diepe wedstrijdbad is voor extra veiligheid uitgerust met een drenkelingendetectiesysteem. 

In Het Marnix desinfecteren we het water van onze zwembaden met een milieuvriendelijke zoutoplossing. Dan krijgt u geen prikkende ogen, de kans op klachten van een chloorallergie is veel kleiner én u ruikt niet de klassieke chloorlucht waar zwembaden om bekend staan. 


Onze zwembaden huren?

Beide zwembaden van Het Marnix zijn te huur voor sportactiviteiten zoals: wedstrijdzwemmen, aquasport of een bijvoorbeeld bewegingstherapie. Het kan allemaal in Het Marnix! Bij elke activiteit staat de veiligheid van de bezoekers voorop, daarom kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.

Voor informatie, stuur een mail naar info@hetmarnix.nl

Interesse in onze huurmogelijkheden?

Cookie instellingen