Sportzalen

Bij Sportbedrijf Amsterdam Centrum beheren wij twee sportzalen in het centrum van Amsterdam. Deze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende sporten zoals voetbal, tennis, volleybal en handbal. Maar ook voor verjaardagsfeestjes zijn deze uitermate geschikt.  

 

Sportzaal Het Marnix

Sportcentrum Het Marnix beschikt over een riante sportzaal van 24 bij 30 meter. Door middel van een scheidingswand kunnen twee aparte ruimtes worden gecreëerd van ieder 24 x 15 meter.
 
De sportzaal van Het Marnix is geschikt voor veel verschillende indoor sporten, waaronder voetbal, basketbal, tennis, korfbal, badminton, volleybal en handbal. De sportzaal heeft o.a. doelpalen, netten en vloerbelijning welke u zelf kunt gebruiken. Er staan diverse turnspel- en sportattributen in de aangrenzende opslagruimtes én er is een klimwand aanwezig. 

Sportzaal Het Marnix huren?

Zowel particulieren als verenigingen zijn van harte welkom! 
Klik Hier of er een zaal beschikbaar is of registreer Hier om direct te huren en af te rekenen. Dit kan tot twee uur van tevoren.

 

Sporthal Oostenburg

Ten oosten van het centrum van Amsterdam ligt Sporthal Oostenburg. Deze sportzaal heeft een vloeroppervlakte van 24 x 44 meter, de hoogte is 7 meter. Uiteraard zijn kleedruimtes en diverse materialen aanwezig.
Sporthal Oostenburg biedt ruimte voor maximaal 300 bezoekers. Deze sportzaal is geschikt voor veelzijdige sporten, waaronder badminton, volleybal, zaalvoetbal, turnen en basketbal.

Adres
Oostenburgergracht 151
1018 ND Amsterdam

Sportzaal Oostenburg huren?

Zowel particulieren als verenigingen zijn van harte welkom! 

Voor Sporthal Oostenburg geldt dat wij alleen huuraanvragen voor maandag t/m vrijdag van 07.00 – 17.00 uur in behandeling kunnen nemen. Mail hiervoor naar verhuur@hetmarnix.nl 

Wilt je buiten deze tijden Sporthal Oostenburg huren? Ga dan naar http://www.amsterdam.nl/kunst-cultuur-sport/sport/.

 

We geven graag meer informatie over onze sportzalen. Heb je na het lezen nog vragen of wil je een reservering maken? Neem dan gerust contact met ons op via verhuur@hetmarnix.nl 

Interesse in onze huurmogelijkheden?

Cookie instellingen