FloatHitt

High Intensity Workout


Om mee te doen aan deze les is het nodig om te reserveren 

Klik hier om te reserveren


 
HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Float HIIT is een 30 minuten durende intensieve full body workout op floatboards die in het zwembad liggen! Qua kracht, balans en conditie word je door onze ervaren trainers uitgedaagd om periodes maximaal te gaan. Deze periodes worden afgewisseld met korte momenten waarbij je heel even op adem kunt komen. Op deze manier vergroot jij jouw uithoudingsvermogen en blijf je zelfs na de training nog verbranden!
 
(Waterdiepte 1.40 m)

Wat heb je nodig
  • Flesje water
  • Handdoek
  • Badkleding
 
Kleding advies
Trek een sportlegging en een (strak) sport-shirt van bijvoorbeeld lycra over je zwembroek of bikini aan. (de sportkleding moet wel nat mogen worden)
 
De spelregels
  • Deze les is geschikt voor deelnemers van 16 jaar en ouder.
  • Een goede zwemvaardigheid is vereist.

 Diepte van het water
 1.40 m

Samenwerking Het Marnix en Switch Workout

Het Marnix en Switch Workout hebben de handen ineen geslagen en bieden samen het meest uitgebreide aquasport rooster van Amsterdam aan! Het Marnix zorgt voor de faciliteiten en trainingsmaterialen en Switch Workout zorgt dat je tijdens de lessen wordt begeleid door de beste trainers om optimaal resultaat te boeken. 
 
Deze combinatie zorgt ervoor dat de aquasport lessen heel goed bezocht zijn. Om iedereen een plek te kunnen garanderen in de Float Yoga en Float HIIT lessen is het noodzakelijk om deze lessen vooraf te reserveren.

Klik hier om te reserveren via Switch Workout
 
Je kunt de les bij reservering direct afrekenen, dus laat je portemonnee volgende keer vooral thuis! Neem bij vragen over de lessen of de reservering ervan contact op met Switch Workout door een email te sturen naar info@switchworkout.nl.
 
Veel workout plezier in Het Marnix
 

Cookie instellingen