Float Yoga

Mid Intensity Workout

Om mee te doen aan deze les is het nodig om te reserveren 
Klik hier om te reserveren

 
Yoga is al heerlijk, maar hoe leuk is het om dit te doen op het water?! Tijdens deze les zoeken we de grenzen van onze oefeningen en houdingen op. We dagen onze balans extra uit, omdat we drijven op floatboards in het zwembad! De warme omgeving en het geluid van het water geven een extra beleving aan deze les. Wij gaan voor de perfecte balans tussen in- en ontspanning en een heerlijke manier om je nog bewuster te worden van jouw lijf!
 
Waterdiepte
 1.40 m

Wat heb je nodig
  • Flesje water
  • Handdoek
 
Kleding advies
Trek een sportlegging en een (strak) sport-shirt van bijvoorbeeld lycra over je zwembroek of bikini aan. (de sportkleding moet wel nat mogen worden)
 
De spelregels
  • Deze les is geschikt voor deelnemers van 16 jaar en ouder.
  • Een goede zwemvaardigheid is vereist.

Samenwerking Het Marnix en Switch Workout

Het Marnix en Switch Workout hebben de handen ineen geslagen en bieden samen het meest uitgebreide aquasport rooster van Amsterdam aan! Het Marnix zorgt voor de faciliteiten en trainingsmaterialen en Switch Workout zorgt dat je tijdens de lessen wordt begeleid door de beste trainers om optimaal resultaat te boeken. 
 
Deze combinatie zorgt ervoor dat de aquasport lessen heel goed bezocht zijn. Om iedereen een plek te kunnen garanderen in de Float Yoga en Float HIIT lessen is het noodzakelijk om deze lessen vooraf te reserveren.

Klik hier om te reserveren via Switch Workout
 
Je kunt de les bij reservering direct afrekenen, dus laat je portemonnee volgende keer vooral thuis! Neem bij vragen over de lessen of de reservering ervan contact op met Switch Workout door een email te sturen naar info@switchworkout.nl.


 
Veel workout plezier in Het Marnix
Cookie instellingen