Fifty fit

Heeft u de mooie leeftijd van 50 jaar al bereikt? 

Dan heten wij u graag van harte welkom op de speciale uren ‘Fifty fit’. Samen zwemmen en genieten. Dit rustig op uw eigen tempo. Onze medewerkers ontvangen u graag en zijn ingesteld op uw wensen. Fifty fit is er voor iedereen van 50 jaar en ouder! 

 

Op swingende, aansprekende muziek gaan we samen aan de slag in sta diep water. Gerichte oefeningen om uw spieren te trainen, soepel te blijven en tegelijkertijd uw conditie te verbeteren. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw specifieke behoeftes. Daarom kunt u alle oefeningen op uw eigen tempo uitvoeren. Onze professionele instructeurs zijn enthousiast en geven u graag individuele tips. De les duurt 45 minuten. We beginnen met 5 minuten warming-up. Daarna volgt een 35 minuten lange workout met als afsluiting een cooling down van 5 minuten. Uitzwemmen na een intensieve les is belangrijk voor uw lichaam. Hiervoor hebben we 5 a 10 minuten gereserveerd na afloop van de les.    
  • Let op! Een goede zwemvaardigheid is vereist. Mocht dit niet voldoende zijn dan kunnen en mogen wij u weigeren voor deelname aan de les. 
  • Kom op tijd! Deelnemers die na aanvang van de les binnen komen kunnen we helaas niet meer toelaten. Dit om de groep niet te storen én om te voorkomen dat de veiligheid in het geding komt.
 

Meer informatie?

Bekijk hier de actuele tijden en tarieven voor deze activiteiten of kijk in onze app.
 

Tot snel in Het Marnix

Cookie instellingen