Fysiotherapie

Een persoonlijke en effectieve aanpak voor jouw lichamelijke klachten dankzij top fysiotherapeuten

Wat als bewegen even niet zo makkelijk gaat? Of wat als je een operatie hebt ondergaan en je moet revalideren?
De fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Sento Medical zijn er dan om jou een positieve ervaring met bewegen te geven en te helpen met revalideren. Bij Sento streven ze ernaar om jou terug te laten keren naar bezigheden die voor jou belangrijk zijn. Dit kan werkgerelateerd zijn, traplopen, tillen, maar ook je sport weer kunnen uitoefenen. Ze nemen jouw klacht(en) uiterst serieus, zijn een luisterend oor en werken holistisch middels het bio-psycho-sociaal model.

Wij kunnen jou in bijna alle gevallen van dienst zijn als het gaat om klachten aan het lichaam zoals: rug- en nekklachten, schouderklachten, sportblessures, duizeligheid, hoofdpijn, herstel na corona en nog veel meer.

Wat heeft fysiotherapie praktijk Sento Medical jou allemaal te bieden:

De fysiotherapeuten van Sento zijn zeer ervaren en geschoold om jou de best mogelijke behandeling te bieden. Bij Sento Medical Fysiotherapie streven ze ernaar om patiënten te helpen hun lichaam weer in optimale conditie te brengen en hun kracht, coördinatie, flexibiliteit en mobiliteit te verbeteren. De behandelingen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en worden uitgevoerd met behulp van de nieuwste technieken en apparatuur.

Fysio met een hoge patiënttevredenheid

Sento is erg trots op de hoge patiënttevredenheid en ze streven er voortdurend naar om hun service te verbeteren. Ze zijn altijd op zoek naar feedback van patiënten en doen er alles aan om deze ervaring zo positief mogelijk te maken.

Een individueel behandelplan op maat: de sleutel tot herstel

Tijdens een dubbele afspraak (50 minuten) voor de intake, nemen ze de tijd om jouw blessure en behoefte goed in kaart te brengen. Hierdoor kunnen de fysiotherapeuten een goede, duidelijke en individuele prognose geven, zelfmanagementstrategieën aanbevelen en samen met jou een behandelplan opstellen tijdens de eerste afspraak. Met de ervaring en kennis van Sento en jouw verhaal wordt een duidelijk beeld zichtbaar van wat nodig is om jouw klacht onder controle te krijgen en pijn te kunnen verlichten.

Direct een afspraak

Bij Sento is er geen wachtlijst en kan je binnen 48 uur terecht voor een afspraak bij één van de fysiotherapeuten of manueel therapeuten. Plan hier direct een afspraak in of bel naar 020-3301444. Je kan dan zelf kiezen bij wie en wanneer je wil komen. 

Contracten met alle zorgverzekeraars

Sento Medical is aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland. Dus geen gedoe met declaraties, dat doet Sento voor jou. Je kunt dan ook zonder verwijsbrief van je huisarts of specialist bij onze Amsterdamse fysio’s terecht. Mocht je Sento telefonisch niet kunnen bereiken, mail dan naar fysio@sento.nl Dan proberen ze dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Pluspraktijk Sento Medical Amsterdam
Sento Medical is sinds 29 mei 2013 gecertificeerd als Plus praktijk voor Achmea, Menzis en De Friesland.

Cookie instellingen