Float Power Pilates

Vanaf 19 september

Om mee te doen aan deze les is het nodig om te reserveren 
Klik hier om te reserveren

We gaan pilates’en in het water! Op de Float boards in het water ervaar je een perfecte combinatie van focus op kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit met unieke en uitdagende pilates oefeningen. Ben jij klaar om jouw pilates les naar een heel nieuw niveau te tillen en jezelf opnieuw uit te dagen? Wij brengen tijdens onze Float Power Pilates core training naar een ander level! Get ready voor extra focus, een betere houding en meer lichaamsbewustzijn doordat je traint op een ondergrond die voortdurend in beweging is.

Waterdiepte
1.40m 

Kledingadvies

Trek een sportlegging en een (strak) sport-shirt van bijvoorbeeld lycra over je zwembroek of bikini aan. (de sportkleding moet wel nat mogen worden)
 
De spelregels

  • Deze les is geschikt voor deelnemers van 16 jaar en ouder.
  • Een goede zwemvaardigheid is vereist.
  • Vanwege het beperkt aantal plekken, is reserveren nodig via Switch


Samenwerking Het Marnix en Switch Workout

Het Marnix en Switch Workout hebben de handen ineen geslagen en bieden samen het meest uitgebreide aquasport rooster van Amsterdam aan! Het Marnix zorgt voor de faciliteiten en trainingsmaterialen en Switch Workout zorgt dat je tijdens de lessen wordt begeleid door de beste trainers om optimaal resultaat te boeken. 
 
Deze combinatie zorgt ervoor dat de aquasport lessen heel goed bezocht zijn. Om iedereen een plek te kunnen garanderen in de Float lessen is het noodzakelijk om deze lessen vooraf te reserveren.

Klik hier om te reserveren via Switch Workout

Neem bij vragen over de lessen of de reservering ervan contact op met Switch Workout door een email te sturen naar 
info@switchworkout.nl.

 

 

Cookie instellingen