Zoek je een stageplek?

Zoek je een stage voor de opleiding zweminstructeur (m/v)?

Het Marnixbad biedt dit aan mét baangarantie!!


Ga je de opleiding zweminstructeur volgen en heb je nog geen stage? Wij hebben nog ruimte voor stagiaires. Zodra je je diploma hebt om te mogen toezichthouden, dan kun je direct bij ons aan de slag met een  flexibel contract.

Stagebegeleiding

Stage met baangarantie Na het behalen van je diploma zweminstructeur bieden wij je direct een arbeidsovereenkomst aan. In overleg met jou bepalen we het aantal uren.
We betalen je opleidingskosten terug Ga je in Het Marnix aan de slag als zweminstructeur? Dan  betalen wij de opleidingskosten aan je terug.
 

(Werk)plezier

Bij het Marnix zijn we één team! Of je nu in het zwembad, achter de receptie of bij de facilitaire dienst werkt. Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben veel lol met elkaar en samen werken we aan een gezamenlijk doel: onze bezoekers een warm bad-gevoel geven, zodat ze  een leuke tijd hebben wanneer ze  bij ons komen sporten of zwemmen.
 

Ben jij een echte Marnix type?

We hopen dat jij een vrolijke en positieve persoon bent, die energie krijgt van uitdagingen. Houd jij van afwisseling en ben je flexibel genoeg om je collega’s soms een handje te helpen? Natuurlijk gebeurt dat ook andersom. Maar ben jij zo’n type? Dan pas jij echt in ons team. Kom erbij!


Hier ga je werken

Het Marnix is een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Twee zwembaden en een grote sportzaal onder één dak. Je kunt hier gemakkelijk komen met het OV en de fiets (eigen stalling). Parkeren is hier helaas niet gratis (Amsterdam-Centrum). Wat ga je verdienen Ook niet onbelangrijk natuurlijk! Als beginnende lesgever start je tussen de € 2000,- en € 2100,-  per maand en kun je doorgroeien naar € 2400,-  per maand (bij een 38-urige werkweek) 
Wil je een echte allrounder worden , dan verdien je al snel tussen de € 2400 en € 2700,- per maand.
 

En? Hebben we een match?

Stuur dan een kort mailtje naar Janieta: vacature@hetmarnix.nl 
Je mag me ook gewoon een appje sturen op 0628466625. Dan nodig ik je uit voor een kopje koffie om even kennis te maken. Tot gauw!
Cookie instellingen