Allround facilitair medewerk(st)er met ambities


 

Als allround facilitair medewerk(st)er, stroop je graag je mouwen op en zorg je ervoor dat alles in het op rolletjes verloopt.

Je ademt gastvrijheid en ziet alles wat er in 'jouw' pand gebeurt.
 
Werken in Het Marnixbad is nooit saai!
Wij zij een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Twee zwembaden, een grote sportzaal en nog een grote sporthal en sportvelden in Oost. We krijgen meer dan 1000 bezoekers per dag dus je kunt je voorstellen.. bij ons is het nooit saai!
Het team waarin je komt te werken is een allround team. In de wandelgangen wordt het ook wel Team Solutions genoemd.  Behalve schoonmaak en onderhoud vallen zij ook in de bij receptie of houden ze toezicht in het zwembad. Het gaat om een team onmisbare collega’s
 
Heb jij zin om hier ook bij te horen?
Dan hoef je bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven te sturen hoor. Wij maken liever gewoon kennis met je zodat je zelf kunt vertellen waarom jij denkt dat je in ons leuke team past.
 
Wat belangrijk is om te weten Je kunt  zowel doordeweeks, in het weekend, overdag als ’s avonds ingeroosterd worden. Uiteraard ontvang je van te voren een werkrooster die in overleg met jou wordt gemaakt.

Je salaris hangt af van je ervaring en eventuele extra’s die je ons kunt bieden maar ligt tussen de € 2400 en € 3000 bruto per maand op basis van 38 uur (tussen de €14.50 en €18,00 per uur).

(Als je een (geldig) EHBO en/of lifeguards diploma hebt dan heb je bij ons wel echt een streepje voor maar het is ook mogelijk om bij ons deze diploma’s te halen. Zelfs als je zou willen doorgroeien naar de functie van zweminstructeur kun je bij ons een werkend leren functie krijgen)

We hebben  eigenlijk maar twee echte eisen
1. Je hebt echt zin om bij ons tekomen werken
2. Je kunt zwemmen (en je hebt minimaal een A en een B zwemdiploma) 

Als je zin hebt in deze leuke veelzijdige baan stuur dan een mail naar vacature@hetmarnix.nl t.a.v. Janieta.
Hier kun je ook naar mailen als je nog vragen hebt.
Stuur je liever een appje dan mag dat ook: 0628466625

Tot snel in Het Marnixbad!
 
Cookie instellingen