Zwemles voor kinderen


Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen leren zwemmen, zeker gezien de hoeveelheid water in Nederland. Met de drie officiële zwemdiploma’s van de  Nationale Raad Zwemveiligheid  bereiden we uw kinderen en u graag voor op een leven lang veilig zwemplezier.


Zwemles in groepen

Uit ervaring weten we dat het aanleren van nieuwe handelingen beter gaat als uw kind zich op zijn/haar gemak voelt en dit samen met leeftijdsgenootjes kan doen. Daarom hanteren we de volgende indeling voor onze zwemlessen:
  • Zwemlessen kinderen: Voor kinderen vanaf 4 jaar;
  • Zwemlessen jongeren: speciaal voor deelnemers van 8 t/m 16 jaar.
 

Hoe lang duurt een zwemles? 

Bij Het Marnix volgt u één keer per week zwemles, deze lessen duren 45 minuten per keer. 


Drijfpakje

Onze gediplomeerde instructeurs hebben tijdens de zwemlessen maar één doel: Uw kind, goed, veilig en op een leuke manier leren zwemmen. Voor een optimale veiligheid maken wij  gebruik van  drijfpakjes.Dit zorgt voor de beste ontwikkeling van het watergevoel. Hierin voelen kinderen zich ook daadwerkelijk veiliger én hebben ze de volledige bewegingsvrijheid om alle ervaringen die ze opdoen zo natuurlijk mogelijk te laten zijn.
 

Gedragscode Zwembadbranche 

Door de Nationale Raad Zwemveiligheid  is een gedragsprotocol zwembranche opgesteld. Het Marnix onderschrijft dit protocol en heeft zich geconformeerd aan de gedragsregels.
Met nadruk willen wij de beschikbaarheid van een landelijk telefonisch meldpunt onder uw aandacht brengen.
Het gedragsprotocol en het nummer van het landelijk telefonisch meldpunt vindt u op de website van de Nationale Raad Zwemveiligheid.
 

Meer informatie?

Bekijk hier de actuele tijden of tarieven van deze activiteit, of kijk in onze app. 

Veel zwemplezier gewenst!
Cookie instellingen