Functiebeperking en mindervaliden


Ondervindt u last van een (lichamelijke) beperking? 

Wij zijn ons er goed van bewust dat juist voor u bewegen en genieten extra belangrijk is! Daarom reserveren wij ons instructiebad voor u. U kunt dan zelf, met of zonder begeleider, lekker zwemmen in het warme water (circa 31 tot 33 graden) 

U bent van harte welkom! Tijdens Recreatief zwemmen met een functiebeperking kunt u zelf oefeningen doen of gewoon lekker genieten. Deze momenten zijn uitermate geschikt als u bijvoorbeeld herstellende bent van een operatie of (langdurige) klachten heeft. U hoeft ons geen doktersverklaring voor te leggen. Wel vragen wij u rekening te houden met de andere bezoekers in het zwembad, zodat iedereen rustig kan zwemmen.  
 

Uw behoeften staan centraal!

Onze professionele medewerkers zijn ingesteld op uw specifieke wensen en behoeften. We bereiden uw komst voor door de luie trap en de mindervalidenlift klaar te zetten. Uiteraard kunt u ook één van onze kunststof rolstoelen lenen om te douchen en naar het zwembad te gaan. Wilt u gebruik maken van de lift in ons pand? Meldt u zich dan even bij onze receptie. Wij helpen u graag zodat u kan genieten! 
 

 

Meer informatie? 

 

Bekijk hier de actuele tijden en tarieven voor deze activiteiten of kijk in onze app.

Wij wensen u veel plezier!

 

Cookie instellingen